Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Suoliston hoito

 Suoliston kunto vaikuttaa kokonaisvaltaisesti eläimen hyvinvointiin ja sillä on erittäin tärkeitä tehtäviä kuten tuottaa vasta-aineita ja pilkkoa ruokaa. Kun suoliston kyky käsitellä ruokaa heikkenee se vaikuttaa väistämättä eläimen koko yleiskuntoon ja myös sen suorituskykyyn. Ravintoaineet eivät enää imeydy kunnolla. Syntyy aliravitsemusta tai liikalihavuutta, puutostiloja tai koko eläimen yleinen vireys voi kärsiä. Suolistohäiriöt voivat näkyä monenlaisina oireina: ripuli, ummetus, allergiat, vatsahaava ja yleiskunnon heikkeneminen.


Erilaiset oireet alkavat ilmetä kun kehon oma puolustusjärjestelmä yrittää korjata suolistossa tapahtunutta epätasapainoa ja sen aiheuttamia muutoksia. Oireet voivat olla hyvin erityyppisiä ja reagoinnin voimakkuus vaihtelee yksilöstä riippuen. Suoliston mikrobikantojen heilahtelu voi olla monen asian summa. Ympäristö, stressi, ruokinta ja lääkekuurit vaikuttavat kaikki suoliston luonnolliseen mikrobitasapainoon ja sitä kautta suoliston normaaliin toimintaan.

 

Laadukkaat maitohappobakteeri-, entsyymi- ja Boulardii -tuotteet pitävät suoliston kunnossa

 

Anicol (ent. Biolatte) 4-Legs maitohappobakteeri ylläpitää suoliston luonnollista mikrobitasapainoa. Sen sisältämät entsyymit puolestaan pilkkovat ruokaa, joka tehostaa ravintoaineiden imeytymistä. Boulardii vaikuttaa limakalvoihin, joka on maitohappobakteereiden kasvualusta. Yhdessä ja oikein käytettynä nämä tuotteet tehostavat ravintoaineiden imeytymistäja tukevat luonnollista vastustuskykyäparantavat ruoan sulavuutta sekä suojaavat ruoansulatushäiriöiltä.


Tuotteet ovat syntyneet yli 35 vuoden mittaisen tutkimus- ja kehitystyön tuloksena, jonka taustalla on uraauurtava suolistotutkija Yves Delatte. Jokainen tuote valmistetaan erityisen huolellisesti ja analyyseja tehdään jokaisessa valmistusvaiheessa. Lopputuloksena on korkealuokkainen ja toimiva tuote, jossa mikrobit ovat eläviä purkitettunakin ja mikrobipitoisuus on korkea (4-legs: 400 miljoonaa bakteeria grammaa kohden).

Toimivien maitohappobakteerien valmistaminen on taitolaji, sillä mikrobit ovat erittäin herkkiä ympäristölle ja ne kuolevat herkästi valmistuksen eri vaiheissa. Toimivien maitohappobakteerien valmistukseen tarvitaan erityisosaamista, jota vain harvoilla on.


Autan ja kerron mielelläni lisää oikean tuotteen valitsemisessa:
hevoskulma@gmail.com tai puh. puh. 0400 165 443.

Anicol 4-Legs maitohappobakteeri + entsyymi

 

Anicol 4-Legs (ent. Biolatte) on tehokas maitohappobakteeri- ja entsyymi -valmiste eläinten suolisto-ongelmien hoitoon. Tuotteen laadukkuus perustuu sen korkeaan mikrobipitoisuuteen ja puhtauteen. Valmistus on tarkkaan valvottua ja jokainen raaka-aine analysoidaan erikseen. 4-Legs on täysin gluteeniton ja laktoositon. Se ei sisällä allergisoivia aineisosia ja sopii siten myös herkimmille eläimille.

  • 100% luonnollinen tuote
  • Allergiatestattu
 
Tuotepakkaus: 450 g (jauhe)
 
Annostus ja käyttö: 1-2 mittaa päivässä vedessä tai sekoitettuna nestemäiseen ruokaan. Pakkaus kestää n. 4 kk kun annostus 2 mittaa päivässä.

Hinta 46,90 €

 

Anicol Boulardii for animals

on limakalvovaurioihin tarkoitettu ravintolisä. Limakalvot ovat kytköksissä suolistoflooraan ja siksi on tärkeää pitää ne kunnossa, jotta maitohappobakteereilla on hyvä kasvualusta. Boulardii tuottaa limakalvojen rakennusaineita. Siksi sitä suositellaan käytettäväksi erityisesti suolistotulehduksen ja vatsahaavojen hoidossa. Sitä voidaan käyttää myös hillitsemään hiivan liikakasvua, joka on yleistä etenkin koirilla. Boulardiita voidaan käyttää yksinään tai yhdessä 4-Legs -maitohappobakteeri- ja entsyymivalmisteen kanssa eläimen oireista riippuen. Oikein käytettynä ne ovat toimiva kombinaatio suolisto-ongelmien hoidossa ja suojaavat tehokkaasti eläintä ruoansulatushäiriöiltä. 

  • 100% luonnollinen tuote
  • Allergiatestattu, gluteeniton sekä laktoositon

Tuotepakkaus: 10 tai 26 annospussia (2,5 g/pss)
 

Annostus ja käyttö: 1 pussi päivässä sekoitetaan veteen tai kostutettuun ruokaan. Ravintolisälle ominaiset aineet ja niiden määrät vuorokausiannostuksessa: Sc. boulardii 1,9x10E9 cfu.


Hinta 25,90 €/10 pss
tai 62 €/26 pss

 
Tutkimukset: 1. Dr. Urhlings, University of Utrecht, NL, Journal of Animal Science, vol. 71 (9), Sept 1993, pp. 2420-24262. J. F. Guillot: Consequences of probioticsrelease in the intestine of animals. Universite de Tours IUT, 1998, p. 17-21.3. Yves Delatte, The uses of lactic acid bacteria in the fur industry. International Symposium on the Fur Industry,York, UK, 1985.
 

Doggy Nam-Nam maitohappobkateeri + entsyymi

 

Erityisesti koirille suunniteltu Doggy Nam-Nam on maitohappobakteereita ja entsyymejä sisältävä annostabletti. Doggy Nam-Namissa on korkea mikrobipitoisuus ja ylläpitää siten tehokkaasti koiran luonnollista mikrobikantaa. Se on sopiva tuote, jos epäilyksenä ei ole suurempia suolisto-ongelmia tai kun pohjalla on jo pidempi 4-legs-kuuri. Suositeltu päiväannostus 1-3 annostablettia päivässä. Tabletti voidaan murskata ruoan sekaan tai antaa sellaisenaan. Maistuva Doggy Nam-Nam soveltuu erinomaisesti myös palkitsemistilanteisiin. Pakkaus sisältää 60 tablettia ja riittoisuus n. 1-2 kk annostuksesta riippuen. Kätevän pakkauskoon ansiosta se kulkee näppärästi mukana myös reissun päällä.

Tuote valmistetaan puhtaista, täysin allergisoimattomista raaka-aineista kuten muutkin Anicol-sarjan tuotteet.

Ainesosat: Maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa, maitohappobakteerit, entsyymit, luonnollinen aromi. Doggy Nam-Nam 60 tablettia sisältää 96 miljardia (9,6x10E10 cfu) maitohappobakteeria.

Vuorokausiannostus ja käyttöohje: Koiralle 1-3 tablettia päivässä. Voidaan käyttää makupalana mm. koulutuksen yhteydessä. Autoimmuunisairauksista kärsiville koirille suositellaan aloitettavaksi yhdellä tabletilla päivässä ja annostusta voidaan nostaa vähitellen koiran reaktioita seuraten.

 

Hinta 25,90 €